logotype

REDOVISNING FÖR FÖRETAGARE.

Lindas Rackartyg hjälper dig att fokusera på företagsverksamhet istället för på ekonomiarbetet. Du kan med förtroende låta oss sköta den delen av ekonomiarbetet som du inte själv vill ägna din värdefulla tid åt. Alla klienter vill ha olika mycket hjälp – en del klienter väljer att sköta vissa delar av ekonomiarbetet själva medan andra låter oss vara deras ekonomiavdelning från början till slut.

Vi finns här för att hjälpa er med ekonomin och administrationen så att ni kan fokusera fullt ut på det ni brinner för, er verksamhet.

Våra tjänster är till dig som äger ett litet eller medelstort företag.

Tjänster »
Se omdömen »
Kontakta mig för offert »

LÖPANDE BOKFÖRING

Vi upprätthåller den löpande bokföringen åt våra kunder, allt enligt gällande lager och normer. Vi upprätthåller anläggningsregister samt utför periodiseringar och avskrivningar enligt de önskemål som finns för varje unik kund så att varje månadssiffror är så rättvisande som möjligt. 

Kontakta mig för offert »

LÖN

Utifrån underlag vi får in beräknar vi ditt företags löner, redovisar arbetsgivaravgifter, skatter och skickar kontrolluppgifter till Skatteverket.

Kontakta mig för offert »

ÅRSBOKSLUT, ÅRSREDOVISNING, INKOMSTDEKLARATIONER

Vid räkenskapsårets slut upprättar vi bokslut med den dokumentation som krävs. Vi upprättar alltid bokslutsbilagor samt övrigt bokslutsmaterial enligt gällande normer och regler. Vi upprättar årsredovisning i de fall detta krävs samt gör inkomstdeklarationen.

Kontakta mig för offert »

MOMS- OCH ARBETSGIVARDEKLARATION

Om ni ger oss fullmakt som deklarationsombud hos Skatteverket kan vi hålla löpande kontroll över företagets skattekonto samt upprätta moms- och arbetsgivardeklarationer elektroniskt.

Kontakta mig för offert »

 

”Hon är noggrann och tillmötesgående”

Mari

”Så sjukt fina unika kläder med toppen kvalitet slitstarka kläder för aktiva barn ???

Liza

”Otroligt nogrann och min specialbeställning löste Linda utan några som helst problem. Stort tack!!”

Elvira

Önskar du komma i kontakt med mig, använd kontaktformuläret nedan. 

10 + 8 =

Linda
0708-422805
Kontoret ligger i Skivarp, Skåne.

Momsregistrerad och Godkänd för F-skatt